Werkwijze & Tarieven

Werkwijze

Vrijblijvende informatie aanvragen of aanmelden kan via 0638823516 of via het contactformulier. Er wordt binnen 1 werkdag contact opgenomen met je.

Vervolgens word je/ jullie uitgenodigd voor een intakegesprek dat in teken staat van een kennismaking en verdere verduidelijking van de hulpvraag. Tevens wordt er uitleg gegeven over het mogelijk vervolg van de therapie op inhoudelijk niveau als ook mogelijk aantal sessies die nodig zijn om tot het gestelde doel te komen. Na het intakegesprek is er ruimte om te overwegen of het aanbod van YoSoYYo passend is.
De therapie wordt gegeven vanuit de contextuele benadering, om de context van de hulpvrager(s) duidelijk te krijgen wordt er ook een genogram gemaakt.

Ter ondersteuning van het proces kan er gewerkt worden met beeldtaal/ poppetjesmethode want, ‘daar waar woorden tekortschieten kunnen beelden helpen’.

Kenmerkend aan Contextuele Therapie is de relationele kijk op mensen en het zicht krijgen op betrouwbare relaties als hulpbron om verder te groeien. Waardoor het uitnodigen van een hulpbron zoals een familielid, vriend(in) tot een mogelijkheid kan behoren.

Online Therapie

YoSoYYo biedt de mogelijkheid voor online therapie deze wordt gegeven conform AVG beeldbellen/ videochat. Wil je gebruik maken van onlinetherapie meld je dan aan! Je ontvangt dan een bevestiging van het gesprek. Op de aangegeven datum en tijd klik je op de link die in de bevestingsmail staat vermeld. Vervolgens zal het gesprek op het scherm verschijnen en kan het gesprek starten. 

Tarieven

Individuele gesprekkenRelatiegesprekken
Intakegesprek € 72,50
Dit betreft een sessie van 60 minuten
Intakegesprek € 95
Dit betreft een sessie van 60 minuten
Vervolggesprekken € 80,00
Dit betreft een sessie van 75 minuten
Vervolggesprekken € 110
Dit betreft een sessie van 90 minuten
Ben je aanvullend verzekerd dan kan het zijn dat (een deel van) de kosten vergoed worden: LVPW Vergoeding ziektekostenverzekeraar
Relatietherapie wordt helaas niet vergoed.

Groei en Hulpverleningspraktijk YoSoYYo

Als registertherapeut BCZ ben ik ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) en val ik onder het tuchtrecht van de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ) en ben ik aangesloten bij Stichting Complementaire en Alternatieve Zorg (S.C.A.G)
Groei en Hulpverleningspraktijk YoSoYYo is aangesloten bij Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden LVPW en lid van de Vereniging van Contextueel Werkers VCW

AGB-code Zorgverlener: 90108646
AGB-code Praktijk: 90067678
RBCZ Licentienummer: 200413R
LVPW Lidnummer: 985
VCW Lidnummer: 1080
KvK-nummer:  66376602