Genoeg van het droogzwemmen, of nog steeds koudwatervrees?

Misschien heb je vroeger ook thuis geoefend met droogzwemmen, liggend op je buik op een kruk en zwemmen. Droogzwemmen is oefenen op het droge om na gevoeld vertrouwen het water te trotseren. Er is een moment dat je er aan mag geloven. En daar wil ik het over hebben……… wat als je KOUDWATERVREES hebt? (brrrrrrrr) .

Wil je graag verandering? Heb je afgelopen tijd veel geleerd, gestudeerd, de nodige ervaring opgedaan, en ben je vaardiger geworden in je (vrijwilligers)werk, hobby, sport, vul zelf maar in? Ben je eraan toe om je grenzen te verleggen? Maar maak je deze stap niet omdat je de overtuiging hebt dat je nog niet goed genoeg bent? Of ben je nog te veel onder de indruk van wat de ander allemaal kan en denk je; ‘wie zit er nu op mij te wachten?’ Of weet je gewoon niet hoe het ook anders kan..(i.p.v. met je buik op een harde houten kruk, heerlijk het water ervaren🌊)

Stop hou op…..en ga ervoor! Doen is ervaren!

Doen is ervaren en wanneer je gaat ervaren en ondernemen laat je niet bang maken. Diep je ervaringen uit en leer ervan. Heb je het gevoel dat je kopje ondergaat, vraag jezelf af wat je nodig hebt om boven water te blijven en te blijven drijven. Lees hierover ook in mijn blog: Wat zit jou in de weg om verder te komen? 

http://www.groeipraktijkyosoyyo.nl/wat-zit-jou-in-de-weg-om-verder-te-komen/

Blijf niet langer vastzitten in oude patronen, maar kies het ruime sop. Droogzwemmen lijkt veilig maar kan ook saai zijn en weinig inspirerend wanneer je van jezelf weet dat je deze vorm van zwemmen nu wel beheerst. Gun jezelf leerervaringen in 2019!

Heb je de wens om een verfrissende start te maken in het nieuwe jaar, maar weet je niet zo goed hoe? Neem contact met mij op voor een coachingsgesprek!

http://www.groeipraktijkyosoyyo.nl/contact/

Groetjes, Cassandra Akse

http://www.groeipraktijkyosoyyo.nl/groeicoach-cassandra-akse/