Ozark is a portfolio theme designed for all types of creative websites. It was built based in the latest trends in design style and typography choices.

Address

63739 Street B:9 City, Country

Phone

1-900-333-333

Email

ozark@gradastudio.com

Groei-Impuls – week 30

Het volgende advies kwam voorbij in een radioprogramma: ‘Het gaat niet om de keuze, maar de waarde die je eraan hecht!’.  (geciteerd door Erben Wennemars NPO Radio1).

Dagelijks maken wij keuzes, zoals wat zullen we eten vandaag, welke route ga ik rijden, welke studie is passend etc.? De ene keuze is makkelijker te maken dan de andere keuze. Keuzes kunnen je beangstigen of overweldigen. Soms kun je ook het gevoel hebben dat je geen keuze hebt. Een keuze staat niet op zichzelf maar gaat gepaard, zoals treffend geciteerd door Erben Wennemars, met een gevoel van waarde. Wanneer je het lastig vindt om een keuze te maken sta daar dan bij stil. Wat zegt je gevoel over de keuzes die er zijn? Zijn er olifanten op de weg die bij benadering er niet zijn of veranderen ze in kleine mugjes? Verander je perspectief door verder te kijken, waar wil je graag terecht komen? Wat zijn voor jou belangrijke waarden? Wat zijn de waarden van de ander? Veel succes met  maken van keuzes tijdens deze zomervakantie!